Adószakértés, adótanácsadás

Okleveles adószakértő

Okleveles adószakértőink, tanácsadóink széleskörű tapasztalatokkal, adótanácsadói végzettséggel, 5 évet meghaladó gyakorlattal rendelkeznek, jellemzően korábban a NAV munkatársai voltak. Naprakész adójogi ismereteik birtokában komoly volumenű ügyekben szereztek tapasztalatot, és messzemenőkig elkötelezettek az adók minimumon tartása mellett.

Nagy bajban profi segítség kell.

Ugye ismeri a viccet a háziorvos és az agysebész közötti különbségről? Ha igazán komoly ügyről van szó, ne féljen profi segítséget kérni! A gyakorlatlan, felkészületlen segítség, a legjobb indulat mellett is óriási és helyrehozhatatlan károkat okozhat. Elsőre forduljon komoly szakértőhöz! Az elkövetett hibákat helyrehozni már sokkal nehezebb, csaknem lehetetlen. Cégünk a néhány milliós ügyektől a több milliárdos tételekig komoly gyakorlattal rendelkezik adóellenőrzéseken, adóperekben, adóhatósági-és büntetőeljárásokban végzett képviseletben. A legjobb a megelőzés - mi ebben hiszünk! Olcsóbb, könnyebb, és Ön nyugodtan alhat az első pillanattól. De ha már megtörtént a baj - akkor is sokat lehet tenni, ha időben kér segítséget!

Mi a teendő, ha jön az ellenőrzés?

A legjobb, ha felveszi velünk a kapcsolatot, mielőtt bármit nyilatkozna az adóhatóságnak, vagy meg kellene jelennie személyesen.

Időpontot kérek!

Hogyan dolgozunk?

Segítünk elérni jogkövető magatartással a minimális adófizetést és a komfortérzetet. Adószakértőként feladatunk, hogy a vállalkozás, jogi személy adóterheit minimalizáljuk, működését a jogszabályoknak és a piaci követelményeknek megfelelően optimalizáljuk, segítsük a cégvezetőket, tulajdonosokat döntéseikben, együtt gondolkodjunk velük. Megtervezzük a pénzügyi, számviteli folyamatokat, és kontroll alatt tartjuk azokat. Átnézzük, véleményezzük a cég szerződéseit, kötelezettség-vállalásait, tájékoztatjuk a vezetőket a pénzügyi lehetőségekről, a cég terveire pro-aktívan keressük a megvalósítási lehetőségeket.

Hogyan tudunk ilyen garanciát adni?

A vállalkozás vezetőivel szorosan együttműködve, együtt gondolkodva, tudásunkat a cég érdekében kreatívan használva el tudjuk érni, hogy időben, meg tudjuk tervezni a cég pénzügyi működését, előre gondolkodjunk. Amennyiben a szükséges információkat, kérdéseket időben megkapjuk, fel tudunk állítani olyan stratégiát, melyre garanciát tudunk adni. A siker titka a bizalom, hogy mindenről tudjunk, és az előre gondolkodás!

Miért nincs minden cégnek adótanácsadója?

Talán a legkisebb cégeket kivéve bizony kellene, hogy legyen. Sajnos a magyar vállalkozók többsége tőkehiánnyal küzd, ezért ott spórol, ahol nem kellene, mert úgy érzi, nem engedhet meg magának 100 ezer forint kiadást, holott egymilliót spórolhatna vele. Másrészt a magyar vállalkozók többsége - tisztelet a kivételnek - nem tudatos, nem tervez előre, nem rendelkezik kellő menedzsment-ismeretekkel. Nem ismeri fel a komoly szakértő stáb szükségességét vállalkozásában. Sokszor azt sem tudják, hogy létezik ilyen szolgáltatás, számukra is megfizethető áron, és ez nem valami hókuszpókusz, és nem csak a multik sajátja. Sokan azt gondolják, ez felesleges, nélkülözhető dolog, illetve nem hajlandóak előre gondolkodni, akkor jönnek, amikor már sokszor késő. És persze ott a jó öreg bizalmatlanság is, amikor a cégvezető senkit nem enged belelátni a vállalkozás és a saját ügyeibe.

Időpontot kérek!

Mennyibe kerül ez a szolgáltatás?

Minden céggel egyedi, az elvégzendő feladatok mértékéhez, súlyához igazodó díjazásban állapodunk meg, nincsenek szabott, fix áraink. Valljuk, hogy minden cég egyedi, mindenhol mások a feladatok, nem célunk az ügyfeleinket sztenderdizálni, mert az hosszú távon elégedetlenséghez vezet - lehet, hogy túl kicsi, vagy túl nagy lenne a kabát, esetleg kiderülhet róla, hogy ez nem is kabát, hanem egy csizma.

Mennyit spórolhat meg nekem egy adótanácsadó évente?

Természetesen erre a kérdésre nem lehet általánosságban válaszolni, hiszen még a nagyságrendek is eltérhetnek. Lehet olyan cég, ahol az adóteher 20, lehet, ahol 50 százalékát is meg lehet takarítani, ez függ a tevékenységi körtől, a szervezettségtől, a pénzügyi folyamatok minőségétől, az üzemmérettől, és még sok egyéb tényezőtől is. Általánosságban elmondható, hogy a magyar kisvállalatoknál éppen ebből a szaktudásból van a legkevesebb, holott ez hozhatná a legnagyobb megtakarításokat. Ahol még nem járt komoly szakember, és a működés pénzügyileg még soha nem lett optimalizálva, általában 30-40%-os adócsökkentés érhető el már fél év alatt.

Preventív adótanácsadás

  • Elkészítjük a vállalkozás rövid és hosszú távú üzleti, pénzügyi terveit
  • Ellenőrizzük azok teljesülését
  • Beruházási, fejlesztési terveket gyártunk
  • Figyeljük a lividitást és a cash-flow-t
  • Igény szerint hetente vagy havonta konzultálunk a cégvezetővel
  • Minden számlát, minden szerződést szakértő kollégával átnézünk, véleményezünk, amit szükséges, szólunk, ha valami hiányzik vagy nem megfelelő, lehetőleg előre
  • A könyvelés alapján kontrolling-rendszert működtetünk, kialakítjuk a vezetői számvitel rendjét, a vezetői döntésekhez konkrét adatokat szolgáltatunk
  • Legyártjuk a szükséges szabályzatokat, belső ellenőrzési rendszert alakítunk ki
  • Megelőzzük a visszaéléseket, csalásokat a cégen belül
  • Transzparens, jogkövető adó-optimalizálási technikákkal biztosítjuk a cég hosszú távú jövőjét

Munkánkra garanciát vállalunk.

Garantálni tudjuk, hogy az Ön cége a legálisan elérhető legkevesebb adót fogja befizetni, és nem kap adóbírságot. Amennyiben mégis, a bírságot mi fizetjük Ön helyett!

Sikerdíjas konstrukció

Egyedi megállapodás alapján adószakértői tevékenységünket sikeríjas formában is végezzük, ahol a díjazás alapja az elért adómegtakarítás mértéke.

Mit jelent ez pontosan?

Év végén megvizsgáljuk, működésünk mennyi adót takarított meg a cégnek, és ez alapján számlázzuk ki a jutalékunkat.

Milyen cégek számára lehetséges ez?

Sikerdíjas rendszerünket jellemzően 100 M Ft feletti éves árbevételű, transzparens működésű partnereinknek ajánljuk fel.

Exkluzív lehetőség!

Hatékonyságunk biztos tudatában merjük ezt vállalni. Egyedülállóan a piacon! Hitelesen állunk cége mögé, érdekközösségben.

Adószakértők a csúcson

Magyarország az adószakértők paradicsoma. De jól nézze meg, kit választ! A sok bajban lévő cég, az állandóan változó jogszabályok magukkal hozzák a szerencsevadászokat is.

Önnek miben segíthetünk?

Írja meg nekünk kérdését, problémáját, 24 órán belül érdemben válaszolunk Önnek! Időpontot kérek! Sürgős esetben tanácsadóink 12 órán belül állnak rendelkezésére, akár személyesen is. A konzultáció díjtól, és minden kötelezettségtől mentes. Ismerjük meg egymást, és keressük meg a legjobb lehetőségeket!

Kérjen ajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet