Adótervezés

Az adót pedig tervezni kell.

A legtöbben ezt nem teszik, és ezzel százalékban mérhető kárt okoznak - sokszor észrevétlenül - maguknak és cégüknek. Ezt segítünk elkerülni.

Átvizsgáljuk a cég működési struktúráját, és kidolgozzuk a részletes tervet, hogyan csökkentheti minimálisra az adóját.

Nemzetközi tapasztalatunk alapján javasolni tudunk hazánkban még alig ismert lehetőségeket is. A teljes folyamatot megtervezzük, ledokumentáljuk, elmagyarázzuk. Munkánkra garanciát vállalunk - módszerünket megvédjük a NAV előtt is, ha szükséges.

Felelősséget vállalunk a tervekért - ha az általunk kidolgozott rendszer miatt Ön adóbírságot kap, annak összegét mi fizetjük Ön helyett!

A konkurencia csak kullogni fog Ön után, ha Önnek ugyanannyi bevételből több marad a zsebében, és így többet tud költeni fejlesztésre, növekedésre, innovációra, marketingre.

A kamatos kamat elvén számolva az Ön jövedelmét már évi 10% adómegtakarítás 10 év alatt a 2 és félszeresére emelheti. Megéri?

Az adótervezés a hosszú távon is meglátszódó megtakarítások első számú forrása. Miből a legkönnyebb takarékoskodni? Abból, amit nem kellett megfizetnünk az államnak, de már nem számoltunk vele!

Önnek adótervezésre van szüksége, ha....

  • Adóköteles tevékenységet folytat
  • Van befizetendő adója
  • Szeretne többet keresni
  • Szeretné vállalkozását és pénzét biztonságban tudni.
Minden esetben! Az adótervezés a veszteséges cégeknél is fontos. Önnek is segítünk! Kerüljük el a kellemetlen és drága meglepetéseket.

Időpontot kérek!

Kérjen ajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet