Befektetési tanácsadás

Ingatlan? Tőzsde? Arany? Kötvények? Mibe fektesse a vállalkozásból kivont jövedelmét? Egyáltalán hogyan vonja ki a legkisebb adóteherrel, de legálisan?

Hol van a pénzem biztonságban? 

Hol érhetek el nagyobb hozamot?

Milyen befektetés való nekem?

Ezekre a kérdésekre adunk választ. 
 1. A legszélesebb spektrumot képviseljük a befektetési tanácsadások piacán. Függetlenül, objektíven, cégvezetők és cégtulajdonosok képviseletében. Az Ön oldalán állva. Mennyire széles ez a spektrum? Mintha magunk gondolkodnánk a befektetésben. Ebben senki sem tud versenyezni velünk. 
 2. Először is, mibe érdemes fektetnie egy cégnek? Itt most nem a kivonni kívánt, hanem a működő tőkére gondolunk. Az alábbiak járnak a legnagyobb megtérüléssel általában, ezeket szoktuk javasolni:
  1. Az alkalmazottak, vezetők képzésébe és motiválásába, a megfelelő emberek kiválasztásába és kiemelésébe
  2. Informatikai fejlesztésekbe 
  3. Marketingbe, ügyfélszerzésbe, értékesítésbe, stratégiai kapcsolatokba
 3. Ugye ez nagyon más, mint amit egy pénzügyi tanácsadótól eddig hallott? Most pedig nézzük, milyen befektetésekhez tudjuk hozzásegíteni a kivonni kívánt pénzét érintően:
  1. Ingatlan-piaci befektetések: üzleti, ipari ingatlanok, banki visszavett ingatlanok, ingatlan-fedezettel rendelkező követelések, felszámolásból, árverésen megvásárolható ingatlanok, ingatlan-alapok, projektfinanszírozási lehetőségek nemzetközi szinten
  2. Cégekbe történő közvetlen befektetések, cégvásárlások: konkurens vagy az üzletághoz passzoló cégek felvásárlása, befektetés ígéretes startup vállalkozásokba, válságban lévő cégek felvásárlása a vagyon értékesítése céljából
  3. Tőzsdei befektetések, befektetési alapok, privát banki szolgáltatás, speciális biztosítási számlák 100% tőkegaranciával, NAV és inkasszó elleni védelemmel
  4. Állampapírok, kötvények
  5. Befektetési arany

A befektetések menedzsmentje rendkívül bizalmi dolog. Nem lehet 99,9%-osan csinálni. Évtizedes tapasztalatunk és kapcsolatrendszerünk áll az Ön rendelkezésére, ha megtisztel Bennünket azzal, hogy minket választ.

Beszéljünk róla személyesen, miben tudunk Önnek segíteni, mik az elképzelései. Pénzügyi szakemberekként meg tudjuk Önt védeni a nyilvánvalóan rossz döntésektől - és talán tudunk segíteni abban is, hogy a jók közül válasszon egyet-kettőt.

Referenciákat nem sorolhatunk fel, hiszen ez a terület igazi hét pecsétes titok. Nem is szeretnénk.

Hozamokról beszélni ilyen széles vertikumban még korai lenne. A hozamok csak a vállalt kockázat arányában mondanak valamit. Egyébként csak "parasztvakításra" jók.

Kérjen időpontot most és igyunk meg egy kávét együtt! Ismerjük meg egymást, hogy tudjunk tanácsot és ötleteket adni Önnek.

 

Ön milyen hozammal lenne elégedett? És milyen kockázatot tud vállalni? Mi a terve a pénzzel? Mikor fog valószínűleg kelleni? Mennyire aktívan kívánja menedzselni a befektetését? Milyen szakterülethez ért? Ezekre a kérdésekre érdemes felkészülni a beszélgetéshez!

Kiknek nem tudunk segíteni:

1. Akik nem bíznak bennünk 2. Akiknek irreális elvárásai vannak 3. Akiknek fogalmuk sincs, mit akarnak A piacot megverni hosszú távon nehéz. Egy hétig mindenkinek sikerül. Ehhez komoly stratégia és jellem kell. Készüljön fel, hogy az, hogy passzív jövedelem, csak lustaságból elhihető, de nagyon veszélyes. Ha nem figyel oda a pénzére, vagy Ön vagy valaki, könnyen elveszítheti!   A tehetség táncoltatja a tőkét. Tehetség=tudás, tapasztalat, felkészültség, kapcsolatok. Ha a Föld bolygó minden pénzét most egyenlő arányban szétosztanánk, 5 év múlva visszaállnának a jelenlegi vagyoni viszonyok. Ennyire fontos, milyen döntéseket hoz, és ki kezeli a pénzét - sokkal meghatározóbb, mint hogy mennyi pénzzel is indulunk.   Partnereink a teljesség igénye nélkül: Erste Befektetési Zrt, OTP Private Banking, Franklin Templeton, JP Morgan, Raiffeissen, Concorde Alapkezelő   Cégünk minden, befektetésekkel foglalkozó munkatársa felsőfokú pénzügyi végzettséggel, szakvizsgával rendelkezik, és komoly személyes kapcsolatokkal, tapasztalatokkal a befektetési piacon - jellemzően saját maga is aktív befektető valamelyik szegmensben. Nálunk nem Marika néni kezeli az Ön pénzét és ad tanácsokat, aki villamossal jött és reklámszatyorral. Elnézést Marika néni.   Hogyan lehet ennyi befektetés közül választani? Minél több az információ, annál könnyebb. Az aktuális piaci helyzetről, lehetőségekről, az Ön céljairól, kockázattűrő képességéről....a tervezés kulcsa a megfelelő mennyiségű információ. Gyors döntések, a megfelelő információk birtokában, utána kitartás, aktív figyelem, és csak nagyon indokolt esetben változtatás - villámgyorsan.   Találkozzunk személyesen! Tekintsük át az Ön pénzügyi helyzetét, céljait, elvárásait, lehetőségeit. Szakértő tanácsadónk írásban vállalt, teljes diszkrécióval áll az Ön rendelkezésére.   Érdeklődik, szeretne többet tudni a befektetési lehetőségekről? Konkrétumokat szeretne látni? Iratkozzon fel VIP csatornánkra, ahol hétről-hétre küldjök Önnek a legjobb lehetőségeket!   Úgy érzi, szeretne többet tudni a pénzügyekről? Tanulna? Regisztráljon online szemináriumunkra most! A részvétel ingyenes! és nem jár semmilyen kötelezettséggel!   A legjobb helyet keresi pénzének? Segítünk megtalálni!  

Biztonságos, és magas hozamú befektetést keres? A legjobb helyen megbízható, prosperáló, növekvő cégekben lehet a pénze - megfelelően kezelve a kockázatokat és a profitot egyaránt. Üzlettársként, csendestársként, pénzügyi befektetőként, vagy épp szakmaiként, ha közre is akar működni a cégben. Szakértő menedzsmenttel segítünk kiválasztani Önnek azt a projektet, ami az Ön kockázati szintjén, az Ön által elvárt hozamokat képes hozni, vagy annál még többet is! Cégünk olyan korrekt feltételekben gondolkodó tőkéseknek segít, akik viselik a cégekkel járó kockázati szintet, az ezzel járó extra, néha extrém profit lehetőségéért cserébe.

Természetesen igény esetén egyéb befektetések kiválasztásában is tanácsadóként segítünk, amennyiben Ön a cégében már megkeresett pénzét szeretné biztonságban tudni, vagy épp más területen fialtatni. Legyen az tőzsdei cég, befektetési alap, kötvény, ingatlan, vagy épp egy szerzői jog...kérjen időpontot most!

Független tanácsadóként az Ön oldalán állunk, az Ön érdekeit képviseljük. Piaci tapasztalatunkkal átlátjuk a szereplőket, értékeiket, jártasak vagyunk a cégek és befektetések szakmai értékelésében. Kiterjedt céges kapcsolatrendszerünk is segíti munkánkat. Időben lépünk, ha problémát látunk, és időben szólunk, ha jó alkalom nyílik a belépésre. Akár néhány millió forint, akár komolyabb összeg áll a rendelkezésére, egy befektetői csoport tagjaként, vagy önállóan is eszközölhet magas hozamú vásárlásokat. Cégünk 5 milliótól 5 milliárdig terjedő tőkebefektetésekkel is foglalkozik. Jellemzően sikerdíjas rendszerben dolgozunk, de minden esetben egyedi megállapodást kötünk partnereinkkel.

Ajánlatot kérek!

 

Biztonság és magas profit

Cégünk nem pénzügyi szolgáltató, és nem is pénzintézmény. Piaci tudásunkkal, tanácsadóként segítünk Önnek a megfelelő projekt kiválasztásában és menedzselésében. Az Ön pénzét nem mi kezeljük - az Ön pénze közvetlenül a befektetési célpontba vándorol. Garanciát természetesen nem tudunk vállalni a sikerre - de mindent megteszünk annak érdekében. Fontosnak tartjuk, hogy csak kiemelkedő banki, pénzügyi szakemberekkel, cégtulajdonosokkal dolgozunk együtt ebben a projektben, mindig teljesen átlátható, transzparens módon, és természetesen semmiféle MLM-rendszerhez, piramisjátékhoz, vagy ehhez hasonló pejoratív üzleti modellhez semmi közünk nincs, és ilyeneket nem is ajánlunk partnereinknek.  

Sikereink:

Név nélkül néhány sikeres projektünk eredményei:

 • 100 M Ft befektetés ingatlan-piaci cégbe 18 hónapos megtérüléssel (+18 hónapig részesedés a cég profitjából)
 • 45 M Ft befektetés szolgáltató-ipari cégbe, 11 hónapos megtérüléssel, hosszú távú 49% tulajdonrészt megtartva
 • 450 M Ft befektetés egy ingatlant tulajdonló technológiai cégbe, 36 hónapos megtérüléssel
 • 60 M Ft értékben egy vendéglátó-ipari egység felvásárlása ingatlan tulajdonnal együtt, 25 M Ft adózás utáni profit a második évben
Milyen típusú befektetések tudnak legálisan, igazolhatóan, és nem csalással ehhez mérhető hozamot?   A befektetések legszélesebb portfóliója - úgy, mint sehol máshol.  Befektetés cégként Befektetés magánszemélyként Pénz kivonása a cégből minimális adóteherrel Befektetés külföldön, vagy külföldi cégként 100% betétgaranciával tőkegarantált, biztonságos befektetések Államkötvények Pénzpiaci termékek Részvény-befektetések különböző kockázati szinttel, akár tőkeáttéttel is (hagyományos mellett árutőzsde, deviza-kereskedelem is) Céges kötvények Ingatlanok (Befektetési célú: ipari, üzleti, bérbe adható, felszámolásból, követelésből, árverésen megvásárolhatóak is!!!)

Befektetési alapok

Arany (akár tömb is!) Biztosítással kombinált befektetési számlák (adómentes, inkasszó, NAV elleni védelemmel) Ilyen portfóliót, ilyen választékot - a teljeset a piacon - senki sem ajánl Önnek, ebben biztosak vagyunk - nézzen csak körül. Egyedi szaktudásunkkal, tapasztalatunkkal és kapcsolatrendszerünkkel segítjük Önt a hazai és nemzetközi befektetések között eligazodni, és kiválasztani a legmegfelelőbbet a céljaihoz, akár hosszú-akár rövid távra. A befektetés tervezés bizalmi dolog. Nem szabad, hogy olyanokra bízza, akik saját maguk nem tapasztalt befektetők, nem végzett és gyakorlott szakemberek, üzletemberek. Mi azok vagyunk. Olyanokra sem bízhatja, akik egy adott pénzintézet vagy termék ügynökei. Hiszen ők nem az Ön oldalán állnak. Itt nem a metróval jövők adnak tanácsokat a limuzinon érkezőknek. Partnerként látjuk az Ön helyzetét.   Speciális ajánlatunk kkv cégvezetőknek - a biztonság jegyében! 
 • 100% betétgarancia (nem csak 6 millióig – bármilyen összegig)
 • Nemzetközi háttér (a magyar állam nem lát rá)
 • A cégből költségként leírható, adóalapot csökkentő tétel (ez plusz hozam!)
 • Magánszemélyként 5 év után adómentesen felvehető
 • NAV, végrehajtó, inkasszó ellen védett, nem fér hozzá senki
 • Különböző befektetési alapok közül választhat, váltási díj nélkül (ha időközben vált – millió alap van) – jellemző konzervatív hozam 6% körül, dinamikus 12-16% körül
 • Annyit tesz be, amennyit szeretne, egyszer vagy folyamatosan, utóbbi esetben bármikor szüneteltethető, felfüggeszthető a pénz további betétele, negatív következmények nélkül
 • Bármikor hozzáférhet, de 5 éven belül csak adózva (SZJA, stb) – vagy cégként
 • Biztosítással kombinálható
Érdekli az ajánlatunk? Kérdezne? Keresi a legjobb helyet a pénzének?

Ajánlatot kérek!

Ingatlan-befektetések akár árverésről, végrehajtásból, felszámolásból is - érjen el extra profitot az ismert környezetben! Fektessen be cégbe, vállalkozásba, amit kontrollálni tud! Vásároljon többségi tulajdonrészt eladó projektjeinkből. Vállalkozóként a legnagyobb hasznot érheti el! Érdekli az építőipar? Finanszírozzon ingatlan-fejlesztést! Lehetőséget biztosítunk üzletrész vásárlására új lakásokat, társasházakat építő projekt-cégekben. Érdeklődjön most!  

Kérjen ajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet