Belső ellenőrzés

Visszaélések a cégben? Gyanús számlák? Pénztárhiányok? Gyanús szerződések? Jogszerűtlenségeket gyanít? Nézzünk a szervezet körmére!  

Segítünk Önnek felderíteni a vélt vagy valós gazdasági, üzleti visszaéléseket, kinyomozzuk, átvilágítjuk, és javaslatokat teszünk rá, hogyan szüntetheti meg azokat, és milyen lépéseket tegyen. Szükség esetén polgári peres vagy büntető-eljárást indítunk az érintettek ellen, magánnyomozók segítségét is igénybe vesszük. Ne hagyja, hogy meglopják! Ne engedje a visszaéléseket a szervezeten belül.

A legjobb céget is megmérgezi, és a tulajdonos nem lehet ott mindenhol. De a belső ellenőr igen! Pénzügyi, gazdasági szakértőkkel, a NAV korábbi munkatársaival, magánnyomozókkal dolgozunk együtt a munka eredményessége végett, hogy feltárjuk, mi a probléma, és tálcán kínáljuk Önnek a megoldást.

Elég, ha mindenki jóhiszemű, de mégis szabálytalanságokat követnek el, és egy ellenőrzés alkalmával összedőlhet az egész cége! Ugye nem ezt akarja? Elég pár hozzá nem értő kolléga, és a pénz elszivárog. Vagy az ügyfél! Egyik sem a hosszú távú siker záloga. Állítsuk meg együtt! Hívjon Bennünket egy ingyenes első konzultációért!

Időpontot kérek!

Gyakorlott munkatársaink az iratanyagból és személyes interjúkból, szükség esetén a cég működésébe beépülve dolgoznak. Jellemzően 15-25 nap alatt felderítik a nagyobb problémákat, és javaslatokat tesznek a megoldásra.

Tisztességtelen piaci műveletek, a konkurencia gáncsoskodásai, ipari kémkedés, csalás, sikkasztás, költségvetési csalás, befolyással üzérkedés, fenyegetés, zsarolás...minden felderíthető, és minden ellen lehet tenni. De minél hamarabb, annál könnyebb!

Ne hagyja, hogy a fejére nőjenek! Ismertünk olyan cégvezetőt, aki tudta, ki lop a cégben, de nem mert tenni ellene semmit. Ne engedjen a zsarolóknak! Rendet tenni csak tiszta környezetben és jóhiszemű munkatársakkal lehet. Megteremtjük a feltételeket.

Kérje ingyenes konzultációnkat most! Már az első alkalommal egy titoktartási szerződés aláírása után, néhány célzott kérdésből, néhány irat megtekintése után képet tudunk kapni a főbb problémákról, és ki tudjuk dolgozni Önnek a megoldási javaslatot. És ez még semmibe sem kerül!

Időpontot kérek!

Kérjen ajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet