Cég és üzletrész adás-vétel

Cégek adás-vétele, közvetítése, pénzügyi és szakmai befektetőknek

. Az auditálást, könyvvizsgálatot, jogi előkészítést igény szerint elvégezzük, a cég tevékenységéről elemzést készítünk. Értékes céget keres? Eladná vállalkozását? Segítünk! Írjon nekünk!

Üzletrész adás-vétel: üzlettársat keres? Szeretne beszállni egy vállalkozásba, de nem száz százalékban? Segítünk, akár finanszírozó csendestárs, akár aktív résztvevő szeretne lenni. Gyakorlottan definiáljuk a döntési jogköröket, jogi kereteket, hogy egyik fél részéről se fordulhasson elő visszaélés. Tőkéstársra van szüksége? Vagy épp egy aktívan dolgozó menedzserre? A megfelelő konstrukciókkal segítünk partnert találni!

A cég, illetve az üzletrész adás-vétele, a megfelelő, komoly vevő megtalálása, az értékes eladó cég felkutatása, bevizsgálása, a cég alapítása a legfontosabb dolgok egy működő vállalkozás életében. Bízza profikra! Meghatározzuk a reális árat is.

Ön szerint mennyit ér a cége? Kíváncsi a szakértő véleményére? Arra, hogyan dolgozik egy gyakorlott értékelő? Kérje ingyenes becslésünket most! Minden kötelezettség nélkül - tudja meg, mi lehetne a piaci ár!

Befektetési célpontot keres? Engedje, hogy vezessük a kezét! Mi az Ön érdekében dolgozunk, felhajtjuk Önnek és bevizsgáljuk azt a projektet, amiben nem éri kellemetlen meglepetés. Vigyázunk a pénzére! Érdekközösségben dolgozunk Önnel. Kérje ajánlatunkat most!

Cégek közvetítése, adás-vétele, auditálása esetén minden esetben egyedi árat állapítunk meg egy személyes megbeszélést követően. Hívjon Bennünket most! 24 órán belül adunk Önnek időpontot.

Cégközvetítés, cég adás-vétel biztonságosan, szakértői jogi háttérrel

A cég, üzletrész eladása, egy új cég megvétele, befektetés egy vállalkozásba tulajdonosként a létező legnagyobb üzlet lehet. De könnyen rémálommá is válhat! A nem kellően körültekintő, gyakorlott segítség nélkül lefolytatott adásvételek akár büntetőjogi következményekkel vagy anyagi károkkal is járhatnak! Ne bízza kóklerekre élete nagy lépését. Aludjon nyugodtan utána is.

Több, mint 16 éves vállalkozói múlttal rendelkezünk, százas nagyságrendben intéztünk már sikeres cég adás-vételeket. Kiemelkedő jogi, könyvelői, okleveles adószakértői, könyvvizsgálói háttérrel, és kellő üzleti rugalmassággal rendelkezünk, tudjuk, hogy ezekben az ügyekben a bizalom, a becsület és az adott szó a legfontosabb, persze az ellenőrzést mindez nem pótolja. Régóta vagyunk a piacon, kényesen vigyázunk szakmai hírnevünkre, mert ebből élünk. Ön is bízhat bennünk, mi egy oldalon állunk.

  Nem cégtemető vagyunk! Tevékenységünk elsősorban olyan cégek adás-vételére, üzletrészek adás-vételére, közvetítésére terjed ki, amelyek képviselnek valamiféle pénzzé tehető piaci értéket, rendelkeznek működő tevékenységgel, ingatlannal, know-how-val, tárgyi eszközökkel, egyéb javakkal. Sok esetben nem is a teljes cég eladása a megoldás, ha likviditási vagy növekedési probléma merül fel, hanem a megfelelő forrás megtalálása, legyen az magán vagy intézményi befektető, banki hitel, pályázati forrás, vagy bármi egyéb. Ebben is avatott kézzel segítünk
.
  Igény esetén a céget átvilágítjuk, könyvvizsgálóval felértékeltetjük, auditáljuk. Mélyebb vizsgálatok elvégzéséhez szükség esetén akár gazdasági területen jártas, jó kapcsolatokkal rendelkező magánnyomozók segítségét is igénybe vesszük.

  Nem ijedünk meg a problémás, adóssággal terhelt, végrehajtás alatt álló, felszámoláshoz közelítő, hitelezői tartozásokat magával hurcoló cégektől sem. Itt célunk legtöbbször, ha lehetséges, a gyors reorganizáció, pályára állítás, a költségek lefaragása, a hitelezői érdekek védelme mellett a működés optimális helyreállítása, vagy a javak gyors értékesítése a lehető legjobb áron. Elkísérjük a céget akár egészen a felszámolás, vagy a végelszámolás végéig, nem hagyjuk magára, szakértő jogi és könyvelői, adószakértői segítséget nyújtunk, pontos, bejáratott forgatókönyv alapján tervezzük meg a lépéseket az utolsó úton.
 
Befektetői kapcsolataink révén, piacképes ár esetén nagyon gyorsan találunk vevőt eladó cégére, üzletrészére.  Ha Ön céget szeretne vásárolni, vagy beszállna egy működő, komoly vállalkozásba, a legjobb helyen jár! Évente százas nagyságrendű portfólióból segítünk kiválasztani Önnek a céljainak megfelelőt.
 
Keresünk befektetőink számára megvételre:
 • Ingatlanvagyonnal rendelkező cégeket (hitel nem probléma)
 • Védett márkanévvel, védjeggyel rendelkező cégeket
 • Működő online vagy nyomtatott sajtótermékkel rendelkező cégeket
 • 2 évnél régebbi, nyereséges vagy 0-ás, tartozásmentes cégeket
 • Adóparadicsomokban bejegyzett offshore cégeket
 • Jelentős, nehezen behajtható követelés-állománnyal rendelkező cégeket
 • 300 M Ft feletti árbevételű, informatikai és építő-ipari cégeket
 • Nyertes, lezárt pályázattal rendelkező, tartozásmentes cégeket
 • Vendéglátó-ipari egységeket működtető, nyereséges cégeket Budapesten és Szegeden
Eladásra kínálunk folyamatosan: 
 • Multinacionális áruházláncokba belistázott, termékek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó cégeket
 • Projekteket lezárt, szükségtelenné vált, több éves tartozásmentes múlttal rendelkező, alvó cégeket
 • Startup cégeket (elsősorban kisebbségi üzletrészek eladók)
 • Válságban lévő, de értéket képviselő cégeket
 • Bányajogokat birtokló cégeket
 • Ingatlanvagyonnal rendelkező cégeket
 • Szakági engedélyekkel, akkreditációval rendelkező cégeket (például felnőttképző cégek, könyvelőcégek, független biztosítás-közvetítő cégek)
 • 2 vagy 3 lezárt üzleti évvel rendelkező, tartozásmentes cégeket
Keressen fel Bennünket és kérdezzen! A legnagyobb diszkrécióval kezeljük ügyeit. Nálunk nem ritka a nagy összegű eladási, vételi szándék. Probléma esetén tanácsot adunk! Sürgős esetben is bátran hívjon! 24 órán belül reagálunk, hétvégén is!

Időpontot kérek!

Kérjen ajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet