Cégalapítás

Cégalapítás gyorsan, garanciával, nem kókler módon


: Figyeljen oda a részletekre, ez nem futószalag-munka, konzultáljuk meg a részleteket, hogy később ne legyen baj. Mindig előre kell gondolkodni! Az ember nem alapít minden nap céget. Jó esetben.


10 dolog, amit szinte mindenki elront cégalapításkor.....és hogyan is kellene ezt csinálni? Kattintson és röviden elmagyarázzuk, mivel faraghat rá már az elején, és hogyan kell ezt elkerülni!

Cégalapítás garanciával

24 órán belüli beadás, formai hiba nélkül, hiánypótlás nélkül! Ha nem, visszaadjuk a pénzét!

Nem alapítunk céget ingyen!

Tudjuk, hogy sokan vannak a piacon, akik ezzel akarják eladni a szolgáltatásukat. Gyakorlatilag mindent ingyen adnak, csak vigye hozzájuk a munkát. Még bélyegzőt is kap, és az ügyvéd is ingyen van. Ön szerint van ingyen ebéd? Szerintünk nincs! Mi pénzért dolgozunk, és világosan megmondjuk, hogy mit kérünk, és azért mit adunk.

Alapítvány létrehozása

Egy alapítvány, non-profit szervezet megalakítása még nagyobb odafigyelést igényel, mint egy egyszerű, iratmintás kft létrehozása. Speciális szaktudást igényel, hogy később ne legyen baj, és a szakember időben tegye fel a fontos kérdéseket.

Cégalapítás

Egy cég létrehozása alapos tervezést, átgondolást és tapasztalt szakértők bevonását kívánja, hogy a későbbiekben ne kerüljenek elő kellemetlen meglepetések. A szervezeti, adózási forma, a társasági szerződés finomságai, az osztalékkal kapcsolatos jogok, a vétójogok, a cégnév, a fő tevékenységi kör megválasztása mind-mind olyan lényeges tényezők, melyeknek súlyát akkor érezzük, amikor már a cég működik, de érdemes előre gondolni rájuk. Egy tapasztalatlan cégvezető, tulajdonos még azt sem tudja, milyen "aknák" lesnek rá, ezért érdemes szakértő segítségét kérnie, akivel alaposan végigbeszélheti kérdéseit, elképzeléseit.

Kérjen időpontot most! Ingyenes konzultációval állunk rendelkezésére.
 
Nem kerül semmibe, nem kockáztat semmit, csak jó tanácsokat fog kapni ingyen. Lehet, hogy milliókat spórolunk, lehet, hogy milliókat keresünk Önnek.
 
Írja meg, mikor találkozzunk! Nem fogja megbánni.

  Ne kapkodja el a cég alapítását! Ha komolyan gondolja, ne bízza kóklerekre.

Én a magam részéről soha nem értettem, egy cég alapításánál miért nem a szakértelem, miért a gyorsaság és az olcsóság a fontos sokaknak - tisztelet a kivételnek.

Az alábbi néhány példát érdemes végiggondolni ezzel kapcsolatban.

  Ön szerint az OTP-t vagy a MOL-t 24 órás cégszolgálat alapította?

 

Ha Önnek gyermeke születne, így gondolkodna?

- Ne menjünk kórházba, mert az drága. Megszületik az a gyerek itthon is. Fizetni az orvosnak, a taxisnak, a nővérnek felesleges.
- Majd áthívjuk anyukát, ő már úgyis látott ilyet. Nem volt még olyan gyerek, amelyik azért maradt volna bent, mert nem látta maga körül a kórházat. A századelőn a nők még otthon szültek úgyis.
- Nem fogunk mi itt 12-24 órán keresztül vajúdni anyukám, nem érünk mi erre rá. Jön a kedvenc sorozat, utána meg le kellene feküdni, úgyhogy uccu neki, rátérdelünk a hasadra egy kicsit, és megsegítjük.

Gondoljuk végig, mi olyan sürgős általában egy cég megalapításában, hogy nem ér rá 2-3 napot? Nem mintha mi azonnal nem tudnánk megcsinálni, természetesen nem erről van szó. De mi értelme a kapkodásnak? Azonnal számlázni kell? Szerződést kell aláírni? Ritka eset, persze előfordulhat. De egyébként? Nem jobb lenne ezt megtervezni?

  Ha Ön úgy érzi, elkapkodta a cégalapítását, nincs biztonságban, ne csüggedjen! Kérje ingyenes auditunkat, átnézzük a dokumentumait, és kijavítjuk benne a hibákat az Ön érdekei és igényei szerint. Felkészítjük cégét és Önt  a biztonságos, transzparens és optimális működésre. Soha nem késő!
 
Az, hogy még nem volt baj, nem jelenti azt, hogy nem is lesz!

  Nem veszíthet semmit, nem kockáztathat semmit. Teljes diszkrécióval és titoktartással dolgozunk. Kérje auditunkat most! Nem kerül Önnek semmibe, és nem is kell kötelezettséget vállalnia. Kijavítjuk azokat a hibákat, hiányosságokat, amik miatt Önt károk érhetnék.
 
Egy kft alaptőkéje ma minimum 3 millió forint. Hihető és életszerű, hogy akinek van ennyi pénze, vagy ennyi pénzt érő valamije, az - kicsiben - el tud kezdeni egy vállalkozást, talán még egy kicsit kevesebből is.
 
De akinek már a cégalapításra sincs 50-100-150 ezer forintja? Azt is hitelre intézi, vagy biztosítani kell neki az alaptőkét valahogyan, mert semmije sincs? Milyen cég lesz abból? Kivételes esetek persze mindig vannak, mert lehet valakinek épp egy megkötendő álom üzlete, miközben a feneke kilóg a nadrágból, amit azonnal meg kell kötni, stb, stb. De nem ez az általános.
 
Milyen jövőképe van egy olyan vállalkozásnak, amelynek a tulajdonosa a cégalapítás költségei után egy csomag papírt vagy egy számlatömböt sem tud megvenni? Vagy aki nem akar rászánni 50-70-100 ezer forintot arra, hogy egy normális szabályrendszerrel, a kérdéseket alaposan átbeszélve alakuljon meg a cége, amitől vélhetően komoly bevételt, esetleg megélhetést vár?

  Illetve mennyire gondolja komolyan a cégalapítást az, aki a cégnév kitalálását rábízza például az ügyvédre? Milyen jövőt szán a szervezetnek vajon?
 
Vannak olyan cégalapítók, akik ingyen bélyegzőt is adnak az ingyen cégalapítás mellé. Nem akarom elhinni, hogy van, aki ez alapján választ, de biztosan van ilyen.
 
Ha Ön inkább más megoldást választana, kattintson ide. Minden kötelezettségtől mentesen segítünk!
 
Érdemes végiggondolni, hogy egy iratmintás társasági szerződés például mennyire felelhet meg az Ön valós igényeinek. Vajon minden cég egyforma? Nem. Az iratminta a szükséges minimumot tartalmazza. Ön ezt kapja az olcsójánosoktól. Teljes kiszolgáltatottságot. Amit sajnos nem is akkor és abban a percben érez, amikor megalapítja a céget, hanem akkor fogja, amikor az első probléma beüt.

Néhány érdekes kérdés a témához:


 • Az ügyvezető döntési jogköre. Ha a cégben nem Ön lesz az ügyvezető, hogyan védi a társasági szerződés a tulajdonosokat az ügyvezető visszaéléseitől? Milyen döntési jogköröket tart meg magának a taggyűlés, és milyen vétójogokat kér? Ja, hogy olyan is van? Sajnos ez a leggyakoribb válasz, pedig egy önállóan aláíró ügyvezető olyan gyorsan leürítheti a céges kasszát, hogy még elküldeni sincs idő, aztán lehet pereskedni, meg bíróságra járni, holott mindez megelőzhető lenne egy kis körültekintéssel általában.
 • Hogyan lehet biztonságban egy cég kisebbségi tulajdonosa? Hogyan lehet biztos benne, hogy megkapja a neki járó részt az eredményből, hogy nélküle nem választhat a taggyűlés például új ügyvezetőt, vagy nem emelheti fel úgy a törzstőkét, hogy az őt kiszorítsa a pozíciójából? Erre megoldást nyújt az iratminta vajon?
 • Mi történik a tulajdonostárs halálakor? Mi történik a döntési jogkörökkel az átmeneti helyzetben, amíg be nem lép az örökös? Ki vásárolhatja meg a tulajdonrészt ilyen esetben? Ezeket a kérdéseket is jó lenne előre megbeszélni, nemde? Ha már megtörtént a tragédia, kész helyzet előtt áll mindenki, ráadásul zaklatott idegállapotban, nem a legszerencsésebb helyzet a cég jövője és a közös munka szempontjából. Gondolkodjunk előre!
 • Milyen esetben mentesül az ügyvezető a felelőssége alól? Tudta, hogy a taggyűlés is hozhat határozatokat egy társaságban?
 • Hogyan gyakorolhat valaki valós döntési jogkört egy szervezetben, ha jogerősen el van tiltva az ügyvezetéstől? Sajnos sokan esnek bele ebbe a csapdába (ami szintén elkerülhető lenne), és erre a kérdésre is kevesen tudják a megoldást!
 • Mi történik, ha a cégbe később intézményi befektetőt kívánnak bevonni? Ha felügyelő-bizottságot kell felállítani? Az mire jó? Mekkora lesz a cég árbevétele vajon? Lehet, hogy szerencsés lenne egy könyvvizsgáló is? Tudja Ön, hogy mi annak az értelme? Milyen esetekben lehet fontos?
 • Kinek az engedélyével vehet fel hitelt a cég, vagy írhat alá az ügyvezető például 5 milliónál nagyobb értékű kötelezettség-vállalást? Nem kötelező elengednie a vezető vagy tulajdonos-társai kezét úgy, hogy Ön ne tudja koordinálni. Tudta ezt? Képzelje el, hogy a számlán van 100 millió forint, és az ügyvezetőnek van egy jó barátja, akinek mondjuk marketing-cége van. Minden további nélkül kitalálja, hogy köt egy komoly szerződést 20 millió értékben weboldal-fejlesztésre, online marketingre, amit jó esetben a cég majd a töredék értékért meg is csinál, a maradék pénzt pedig - neadj' Isten - így vagy úgy elfelezik. Nem sci-fi, ugye? Ma Magyarországon. Jó lenne ezeket előre kivédeni! És erre meg is vannak a módszerek és lehetőségek.

Cégalapítás, cégmódosítás gyakorlott szakértőkkel, jogi garanciával! Minden fontos kérdésre kitérünk. Kérje ingyenes konzultációnkat most!

  Úgy érzi, cége belső szabályai, társasági szerződése, alapító okirata nem elég alaposan lett kidolgozva, nem védi kellőképpen az Ön érdekeit? Megnézetné egy szakértővel? Előzze meg a bajt! Kérje ingyenes auditunkat most, minden kötelezettség nélkül. Utána nyugodtan alhat.

  Társasági szerződések elkészítése, véleményezése, szindikátusi szerződések szövegezése, cégjogi ügyekben képviselet, tulajdonosi viták mediációja, belső ellenőrzés, gazdasági átvilágítás. Számítson ránk, és később sem lesz baj.

  Ön tudta, hogy a NAV-nál és már bankszámla-nyitáskor is kiemelt rizikófaktor, ha egy induló cég székhelyszolgáltatást vesz igénybe? Könnyem magas kockázati besorolásba eshet, és kiemelt figyelem alá kerülhet.

  Ebből bizony még sok kellemetlenség lehet, de csak akkor, ha jogellenes, vagy a szürke mezőben trükköző székhely-szolgáltatást vesz igénybe.

  A székhelyszolgáltatás, minél közelebb áll a valós gazdasági működéshez szükséges és indokolható feltételekhez, annál védhetőbb és tolerálhatóbb a hatóság oldaláról is. Hiszen kinek lenne kifogása az ellen, ha Ön egy irodaházban, több másik céggel együtt bérel egy székhelyet, mivel a cég még kicsi és esetleg nem tud megfizetni saját telephelyet, titkárnőt, vagy az ügyvitel jellegéből fakadóan életszerűbb és könnyebb így megoldani a helyzetet. Ha nem olyan székhely-szolgáltatót vesz igénybe, amelynél kiemelkedően magasak a bedőlt, jelentős adótartozást felhalmozott, esetleg büntetőügyekben is keresett cégek, és a székhelyszolgáltató elvégzi a törvényes kötelezettségeit, esetleg annál kicsit többet is nyújt, a kockázat minimális, a megtakarítás viszont jelentős lehet. Mi hogyan dolgozunk?

 
 • Korrekt és precíz ügyfélszolgálatot működtetünk cégenként telefonos, e-mailes, faxon érkező vagy személyes üzenetek, kiemelten a céges posta átvételére, igény szerint megválaszolására és kezelésére
 • Céges iratait a törvényi szabályozás szerint a székhelyen őrizzük
 • 8-tól 18-ig tartó nyitva tartási időben elérhetőek vagyunk
 • Óradíjban internettel, WiFi kapcsolattal ellátott irodát, tárgyalót is biztosítunk Önnek a székhelyen
 • Könyvelő-irodánk, jogi és számviteli szakembereink a székhelyszolgáltatás helyszínén szintén megtalálhatók
 • Nívós, presztízst jelentő környezetet biztosítunk, jó parkolási és tömegközlekedési lehetőséggel
 
Mindezt remek áron, INGYEN biztosítjuk Önnek, amennyiben cége könyvelését is mi végezzük.

  Felkeltette érdeklődését ajánlatunk? Hívjon most! Kérjen időpontot egy személyes találkozóra, minden kötelezettségtől mentesen, és tegye fel kérdéseit, nézzen meg Bennünket!

  Székhely-szolgáltatás jogi garanciával! Garantáljuk, hogy leveleit az érkezés napján, de legkésőbb 8 munkaórán belül továbbítjuk Önnek e-mailben, ha igényli. Garantáljuk, hogy 8 és 18 óra között elérhető személyesen az iroda, minden hétköznap. Tegyen Bennünket próbára! Ha büntetést kap miattunk, azt mi fizetjük Ön helyett.

  Irodavezetőnk 10 éves NAV revizori tapasztalattal, az ado.hu és az Adó magazin, a Volters&Kluwer szakértőjeként, igazságügyi könyvszakértőként és adótanácsadóként garantálja ügyei szakszerű kezelését, a legálisan fizethető legkevesebb adót, és a nyugodt alvást.

Időpontot kérek!

Kérjen ajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet