Könyvelés fitnesz-kluboknak

Sikeres és tehermentesített fitneszklub? Lehetséges!

Megteremtette álmai fitneszklubját, de az állandó adminisztráció miatt nem tudja élvezni? Gondja van a könyvelésnél, bérszámfejtésnél az edzők változó óraszámaival? Terjeszkedne, de a könyvelés nem képes optimalizálni bevételeit? Hitelre lenne szüksége? Mi már ezerszer láttuk – és megoldottuk ezeket a problémákat. A mi dolgunk, hogy Ön helyett is gondolkodjunk, és olyan könyvelési, hitelezési megoldásokat szállítsunk, melyekkel megelőzhetjük egy fitneszklub életében rendszeresen felmerülő problémákat. Felkészült egy fitneszklub kialakítása során felmerülő összes nehézségre? A könyvelés is? Tudta ön például, hogy cége számos hitelcsomagra jogosult?
  • Cégünk több nemzetközi hitelbankkal áll kapcsolatban, melyek csak arra várnak, hogy hitelükkel életre hívhassák az Ön projektjét. Lépjen velünk kapcsolatba, és tudja meg, milyen lehetőségek állnak rendelkezésére a könyvelés és a hitelek terén!
  • Gondolta volna, hogy sok hitelprogram azon csúszik el, hogy a laza feltételkiírások után a kemény hitelellenőrzések előzőleg kifejezetten ki nem mondott szabályokra hivatkozva vonják meg a hiteljogosultságot? Hiába vásárolna egy helyiséget fitneszklubnak, ha a hitel nem engedélyez ingatlan, csak eszközbeszerzést. Segítségünkkel nem érhetik meglepetések a hitelbírálat során, megszerezzük a hitelt, amire szüksége van – érdeklődjön lehetőségeiről!
  • Több fitneszklub használ az edzői esetében teljesítményarányos fizetést – sokan mégis visszariadnak ettől, hogy „megtartsák” sztáredzőiket a biztos fix ígéretével. Ezzel eldobnak maguktól egy költséghatékony motivációs eszközt – mi segítünk egy olyan bérezési és könyvelési rendszer kialakításában, ami mind Önnek, mind edzőinek optimális.
  • Minek bajlódna a könyveléssel, bérszámfejtéssel, hiteligényléssel házon belül, ha kiszervezésével pénzt, időt és energiát spórolhat meg? Kérje ingyenes tanácsaadásunkat!
  • Gondolta volna, hogy egy jó üzleti tervvel nemcsak cége fejlődési pályáját biztosítja, de jóval nagyobb esélyekkel talál befektetőt vagy kap hitelt az első/második/sokadik fitneszklub megnyitásához? Ránk nemcsak a szigorúan vett könyvelés, de az üzleti terv írás és hitelszerzés terén is számíthat! Álmaihoz pénzügyi célokat rendelünk !
  • Kontrolling tevékenységünknek köszönhetően mindig naprakész lehet a fitneszklub pénzügyi mérlegét és hiteltörlesztését illetően – ez nemcsak a napi ügyvitelt, a tervezést is megkönnyíti. Rendbe tesszük könyvelését – kérje ingyenes auditunkat!
  • Kötelező könyvvizsgálatát? Emiatt sem kell aggódnia – garantáltan bírságmentes üzleti évet zárhat, ha könyveléséről mi gondoskodunk. Sikerdíjas rendszerben végigvisszük a céljaihoz vezető úton – hívjon minket!
Keressen bennünket bizalommal, és mi levesszük a válláról a fitneszklub könyvelésének, hitelkezelésének és pénzügyi feladatainak terhét! Mi intézzük a könyvelést, a hitelt, az üzleti tervet, Önnek nincs más dolga, mint az csinálni, amihez ért – a város legjobb fitneszklubját működtetni! Az első hónap most ingyenes! Próbálja ki most!

Ajánlatot kérek!

Kérjen ajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet