Követelés kezelés

Partner validálás, számlafigyelés, behajtás, jogi eljárás megindítása profiktól, eredményesen. Faktoring szolgáltatók közvetítése, tendereztetése.

Sikerdíjas követelés-kezelés

Érdekközösségben Önnel, maximális odafigyeléssel, jogi eszközökkel, fegyelmezetten és kitartóan behajtjuk a követeléseit.
A sikeres követelés-kezelés egyik titka a gyorsaság.

Számlafigyelés

Számlafigyelő szolgáltatásunknál kiadott számlájára rányomhatja cégünk pecsétjét, mely előre figyelmezteti a partnert, hogy a teljesítést mi figyeljük, naplózzuk. A számlafigyelés azt jelenti, hogy már a lejárat előtt értesítjük a fizetési kötelezettségről a partnert, emlékeztetjük, majd azonnal szólunk, ha a határidő nem teljesült, és megtesszük a szükséges lépéseket, nem várunk. A gyorsan, határozottan kezelt követelés a legtöbb esetben sikeres, minél jobban elhúzódik időben, annál kevésbé.
Ezért fontos a prevenció, és ha már megtörténik a baj, az azonnali lépés. Ha nyolcadikán járt le a határidő, kilencedikén már hívjuk az ügyfelet, vagy felkeressük személyesen, ha nem fizetett. Amennyiben eredménytelenül járunk, azonnal átadjuk a behajtási osztályra az ügyet, akik egy héten belül érdemi lépéseket tesznek a pénz megszerzése érdekében.

Kérjen ajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet