Nyugdíjbiztosítások állami támogatással

A nyugdíjbiztosítás előnyei és hátrányai mellébeszélés nélkül

  • 20% adókedvezmény?
  • Akár évi 130 ezer forint?
  • Hol van itt a buktató?
  • Mekkora kamatot várhatok a pénzemre?
  • Hogyan jutok hozzá?
  • Ki adja rá a garanciát?
  • Az állam ezt is lenyúlja majd, mint a magánnyugdíjpénztárakat?
  • Vagy úgy lesz ez is mint a Quaestor-botrány?

Megválaszoljuk a kérdéseit és tanácsot adunk! Ha nyugdíjbiztosításban gondolkodik forduljon bizalommal hozzánk! A téma avatott szakértőiként segítünk Önnek. Kérjen személyes konzultációt most!

Lenyúlhatja az állam a pénzemet? Nem. Jogállamban nem. Ezt a pénzt Ön és a munkáltatója fizetik, az állam csak adó-visszatérítéssel támogatja az öngondoskodását, ha már ő maga nem lesz képes finanszírozni az Ön nyugdíját. Arra, hogy az állam rátegye a kezét a nyugdíjbiztosításokra, sem lehetősége, sem védhető indoka nem lenne. Ettől senkinek nem kell tartania.

 

Ki garantálja a pénzem biztonságát?

Nemzetközi biztosítók egész hálózata, a magyar államtól és annak fennhatóságától függetlenül. Olyan milliárd eurókat mozgató, több száz vagy több tíz éves intézmények, melyek egymást is viszont biztosítják, és még soha nem mentek csődbe a bankokkal ellentétben. A biztosítókra még a bankoknál is szigorúbb szabályok vonatkoznak az ő visszaélésükre, főleg nemzetközi szinten, még soha nem volt példa, a biztonsági rendszerük előre kiszűrne minden ilyen próbálkozást.

A befektetésünk hozama

Mi határozhatjuk meg, mibe fektessük a pénzünket, és minden további nélkül választhatunk kockázattűrő képességünknek megfelelő, akár garantált hozamú alapokat is. Itt nemzetközi befektetési alapok, pénzintézetek garantálják a hozamunkat nem lehet kérdés, hogy megkapjuk azt, hiszen ezek a bizalomból élő szervezetek az irántuk érzett feltétlen bizalom megtartása nélkül semmit sem érnének, ez a legfőbb tőkéjük. A szigorú jogszabályi korlátok nélkül erre gondoljunk, itt nem kell féltenünk a pénzünket, és a hozammal kapcsolatban sem lehetnek "tévedések". A pénzünket olyan profi szakemberek forgatják, akiknek nincs lehetőségük a trükközésre, viszont motiváltak a magas hozamok elérésében. Nem ritkán ilyen alapokba fektetnek a világ leggazdagabb emberei is.

Mennyi nyugdíjam lesz? Miért kell ez a nyugdíjbiztosítás egyáltalán?

Minden állampolgár jogosult a nyugdíjkorhatár elérése után nyugdíjra az államtól, amely mértékét elsősorban a munkában eltöltött idő és jövedelem határoz meg. Így aki hosszabb ideig volt munkában és többet keresett, neki magasabb nyugdíj is jár. De nem mindegy, hogy mennyi. A jelenlegi munkaerő-piaci helyzet a minimálbér felénél is kevesebb nyugdíjat tud biztosítani Önnek, amikor egy átlagos fizetéssel ledolgozott élet után szeretne majd pihenni. Éhen halni sok, megélni kevés. Az öngondoskodás elengedhetetlen, és minél fiatalabban kezdi el, annál kevésbé érzi meg havonta, mert annál kisebb összeget kell félretennie a nyugodt idős kora biztosítására.

Sokan mondják erre, de mi van, ha idő közben meghalok?

Én pedig erre azt mondom: és mi van, ha életben marad? Mit mond a magyar állam? Nem tudok Rólad gondoskodni, de segítelek, ha gondoskodsz magadról.

Öngondoskodás állami támogatással.

A 20% hozammal az állam hozzájárul ahhoz, amit önmaga megoldani nem tud, de így ösztönzi, hogy gondoskodjon önmagáról. Ennyit enged a büdzsé ennyivel járul hozzá az állam az Ön nyugdíjához a minimális alapon kívül, amit majd ki tud fizetni. Ezért kapja Ön az állami támogatást hogy gondoskodjon előre életszínvonaláról, idős koráról. Öngondoskodás nélkül még 70-80 évesen is dolgoznia kell majd, vagy a családjára támaszkodnia anyagilag, kiszolgáltatott helyzetben, esetleg betegen, munkaképtelenül. Ugye nem ezt szeretné? Tegyen idejében a nyugodt idős korért. Kössön nyugdíjbiztosítást most! A hozamot az állam adó-visszatérítéssel megnöveli. Kérje ingyenes tanácsadásunkat most! 1   2 3

Adatforrás: Központi Statiszikai Hivatal

Most minden állam által támogatott megtakarításra 20% adóvisszatérítés jár, amely az évek során felhalmozódott hozamokkal együtt 20 év alatt megduplázhatja félretett pénzünket.

4

Egy havi 30 000 forintos megtakarítás értékének várható alakulása a megtakarítási időszak hosszúságának függvényében.   Nagyon fontos a megtakarítás indításának dátuma, hiszen a kötéskor hatályos nyugdíjkorhatár lesz az érvényes lejárat a nyugdíjprogramra vonatkozóan. Így ha időben döntünk a megtakarításról, akkor még garantáltan a jelenlegi feltételek szerint, 65 éves korában és az igénybe vett adó-visszatérítéssel együtt tudja majd felvenni félretett, és immár hozamokkal gyarapított pénzét! Ami a kamatos kamat elve alapján gyarapodik Önnek.  Ha azonban történne egy jogi változás például a nyugdíjkorhatár felemeléséről (amelyre Európában már számos példa volt), akkor már kizárólag ezekkel a módosított, kevésbé kedvező feltételekkel lehet majd nyugdíjprogramokat indítani. A korábban megkötött szerződések azonban ekkor is változatlanul futnak tovább, alacsonyabb korhatárral és az igénybe vett adó-visszatérítéssel! Kérje ingyenes konzultációnkat most! Szolgáltatásunk díjmentes. Közel 70 konstrukcióból segítünk Önnek kiválasztani a legkedvezőbbet - és a teljes ügyintézést lebonyolítjuk Ön helyett.  Havi 47 ezer, vagy 230 ezer forintból szeretne élni? Most még havi 35 ezer forint befizetésével választhatja az utóbbit. 10 év múlva már nem! Ne habozzon, gondoskodjon a jövőjéről most! A beteg, szegény idős emberek látványa a legszörnyűbb a világon. Ne tartozzon közéjük! A 2012 után születettek már 110-120 évig fognak élni. Ön szerint mikor emelik fel a nyugdíjkorhatárt 70 évre? Ugye nem szeretné megvárni a megtakarítása indításával ezt a napot? Akkor lépjen most! és már 65 évesen élvezheti a megtakarítása kamatait. Ne késlekedjen!

Ajánlatot kérek!

Kérjen ajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet