Üzleti angyal keresés

Kis összegű, rugalmas befektetésre van szüksége? 5-100 millió forint közötti befektetőt keres? Segítünk!

Cégünk piacvezető Magyarországon az üzleti angyal kategóriájú befektetők közvetítésében, a kis volumenű induló vagy már futó cégekbe történő tőkebevonásban.

Az üzleti angyalok tipikusan nagy kockázattal, nagy hozamelvárással dolgoznak. Ha az Ön cége képes extra profitot termelni, és 5-100 millió közötti összegre van szüksége, ami nem bankhitel, nem pályázati forrás, akkor Önnek üzleti angyal kell!

Tipikusan 3-6 hónap alatt lehet forrást találni egy jó ötletre, elképzelésre, vagy meglévő cég fejlesztésére. Az üzleti angyalok jellemzően kisebbségi tulajdonrészt kérnek a cégből, de más konstrukciók is előfordulhatnak.
Írjon nekünk most, írja meg projektjét! Segítünk megtalálni a megfelelő tőkés partnert.
Az üzleti angyalok befektetésének alapvető követelménye a részletesen kidolgozott üzleti és pénzügyi terv, mérlegterv, eredményterv, cash-flow terv, és az üzleti audit. Kérésére mindezt elvégezzük Önnek, felkészítjük, hogy jól szerepelhessen a befektetői tárgyalásokon.
Több, mint 70 sikeres tőkebevonással a hátunk mögött a szabad piacon büszkék lehetünk rá, hogy piacvezetők vagyunk az üzleti angyalok és az induló projektek összekapcsolásában. Küldje el nekünk üzleti tervét, projektjét! Megtaláljuk a megfelelő üzleti angyalt Önnek.

Időpontot kérek!

Kérjen ajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet